ÖN RÉSZÉRE MINT FRANCHISE ÁTVEVŐ

Szolgáltatásaink

Mi az úgynevezett “Üzleti Franchise” keretében nemcsak a know-how átadását szervezzük meg valamint védjegyünk használatát engedjük át Önnek, hanem az Ön egész vállalkozása sikeres működéséhez szükséges tevékenységet is megszervezzük, mint például a marketinget és a számvitelt. Igy Ön egész figyelmét a gondozói tevékenységre fordithatja.

Mint az Ön Franchise Átadója, mi minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy az Ön részére, mint Franchise Átvevőnk részére a legkedvezőbb körülményeket biztosítunk gondozói munkaköre ellátására Németországban.

Különösen fontos, hogy Ön a Franchise-Szerződést nem egy külföldi céggel, hanem velünk vagyis egy magyar céggel köti meg, amelyre a magyar törvények a mérvadóak.

Garantáljuk, hogy minden önnel kötött szerződés a magyar, német és európai törvényeknek megfelel. 

Önnel, mint a mi Franchise Átvevőnkkel és gondozóval együttmüködésünk egész ideje alatt kapcsolatban maradunk és tanácsokkal és intézkedésekkel segitjük.

Mi, mint a Franchise Átadó üzleti tanácsokkal látjuk el a Franchise-Átvevőt a német gondozás specifikáját figyelembe véve, felülvizsgáljuk koncepciónk végrehajtását és koncepcionális ajánlatokat adunk ki. A know-how közvetitése fontos része szolgáltatásunknak. Ez magában foglalja egységes gondozói felszerelés rendelkezésre bocsátását, az egységes név “Interreg24” használatát és egységes külső megjelenést.

Mint Franchise Átadó  kötelező továbbképzéseket is kínálunk. Mint extra szolgáltatás, igény esetén német KFT-kel megszerveztetjük magyar ápolói bizonyitványának Németországi honositását, ami után ápolói területen is tevékenykedhet. 

Összességében: Mint Németországi egyéni vállalkozó Ön segitségünkkel továbbfejlesztheti mind gondozói, mind ápolói tevékenységét. 

A németországi tartózkodása teljes ideje alatt rendszeres kapcsolatot tartunk Önnel, bárminemű változás vagy felmerülő probléma esetén mindig bizalommal fordulhat hozzánk.

Szolgáltatásaink: Ön részére mint Gondozó