MAGUNKRÓL

A gondozást igénylő idős valamint különböző fogyatékossággal rendelkező emberek ellátása komoly kihívást jelent a német társadalom számára. A gondozási igény jelentősége a következő évtizedben a népesség-struktúra (a német társadalom elöregedése) eredményeként még növekedni fog.

A mi hozzájárulásunk e probléma megoldásához az érintett emberek Németországban saját otthonukban megbízható és tapasztalt magyar gondozók által történő ellátása.

Az Interreg Consult KFT/Szentende és az ő megbízásából az Interreg Consult GmbH/Berlin Szabó Zoltán (Szakmai Önéletrajz) és Bogyay Mária igazgatása alatt azon dolgoznak, hogy egyeztessék a német idősgondozói igényeket a magyar gondozói szakmában dolgozók igényével egy megélhetést biztosító tevékenységre Németországban. 

A szintén családi vállalkozás, a német Interreg Consult GmbH  2009 óta eredményesen közvetít Kelet-Európai orvosokat Németországba különböző orvosi munkakörökbe. Oroszországból, Ukrajnából, Fehéroroszországból, Örmény-országból és Grúziából. De különösen Szabó professzor tapasztalata  gondozást igénylő édesapja utolsó négy életévében arra ösztönzött bennünket, hogy hasznosítsuk tudásunkan és közvetítsünk idősgondozás területén Magyarország és Németország között. Magyar gondozókkal támogatjuk a németországi otthoni gondozást igénylő emberek ellátását a saját megszokott környezetükben. 

Magyar gyökereink valamint hosszú és sikeres németországi tapasztalatunk lehetővé teszik számunkra, hogy egyrészt a magyar gondozók érdekeit, másrészt a németországi idős és fogyatékossággal rendelkező emberek igényeit és kivánságait egyeztetni tudjuk.

Ha Ön gondozóként szeretne elhelyezkedni Németországban, szivesen rendelkezésére állunk. Lépjen kapcsolatba velünk és mi segítünk tervei megvalósitásában.

Koncepciónk: Franchise Rendszerünk