FRANCHISE RENDSZERÜNK

KONCEPCIÓNK

A franchise rendszerünk egy partnerségen alapuló szolgáltatási rendszer. Ezzel mi Németország egész területén otthoni gondozást és ellátást biztosítunk magyarországi gondozók segitségével.

Mint Franchise Átadó, mi egy  sikeres üzleti modell tervezését, lebonyolítását és ellenőrzését végezzük. Egy átfogó üzleti tervet fejlesztettünk ki, amely alapján Németországban 24-órás otthoni gondozást biztosítunk önállóan tevékenykedő magyarországi Franchise Átvevőink által.

Az ön kapcsolata velünk

Dreieck Kraft-Franchi Ung

A franchise egy olyan vállalkozási rendszer, amely jogilag és pénzügyileg különálló és független vállalkozások közötti szoros és folyamatos együttműködésen alapul. 

Mint Franchise Átadó, egyedi szolgáltatást nyújtunk Önnek, mint Franchise Átvevő részére. Ön, mint Franchise Átvevő tagjává válik egy önálló házi-gondozói vállalkozókból álló rendszernek Németországban, amely a mi (mint Franchise Átadó) fejlesztési és marketing módszereinket alkalmaza. Ön mint a mi Franchise Átvevőnk jogosult e fejlesztési és marketing módszer használatára.

Az Ön házi-gondozói tevékenysége Németországban a széles körű hálózat egységeinek összehangolt munkája eredményeként sokkal hatékonyabb.

Az Ön tiszta keresete több, mintha alkalmazott lenne, munkabeosztására és szabadidejére több befolyása van. Emellett Ön átadja nekünk és mi pedig átvesszük Öntől az adminisztrációs munkát, úgy hogy tényleges gondozói tevékenysége lényegében nem különbözik egy alkalmazott munkakörétől. Viszont igény esetén van fejlődési lehetősége munkaköre kiszélesítésére. Mi ebben is segítségére vagyunk.

És nagyon fontos: tevékenysége hivatalosan be van jelentve Németországban, adóterhe pedig európai viszonylatban optimális. 

Koncepciónk: Egyéni Vállalkozókkal